Monday, 11 January 2021

TERIMA KASIH CC MOZA & SELAMAT DATANG CC WAN

 


Y.A.A Dato menyampaikan cenderahati pada Puan Mozalina

Jumaat.8 Januari 2021.12:30 tengah hari : Setelah hampir 7 tahun lebih berkhidmat di Unit Kewangan, Bahagian Khidmat Pengurusan JKSNPP, Puan Nor Mozalina atau lebih mesra disapa "CC Moza" perlu bertukar ke Pejabat Daerah dan Tanah Daerah Barat Daya berkuatkuasa 28 Disember 2020.

Mengekalkan jawatan sebagai Pembantu Tadbir (Kewangan) WW22 di tempat baru, kekosongan yang dtinggalkan beliau diganti oleh Pembantu Tadbir (Kewangan) WW22 dari Pejabat Agama iaitu Puan  Wan Nur Izyan binti Othman.

Sebagai tanda menghargai segala jasa CC Moza selama perkhidmatannya, satu majlis perpisahan secara sederhana telah diadakan pada hari ini oleh Bahagian Khidmat Pengurusan bertempat di Bilik Media Cetak, Tingkat 5 JKSNPP. Majlis yang dimulai dengan amanat ringkas dari Ketua Hakim Syarie, YAA Dato' Muhammad Abdul Karim bin Wahab. Pada majlis kecil ini juga, YAA Dato selaku Ketua jabatan telah  sudi menyampaikan cenderahati tanda kenangan dari pihak pengurusan kepada CC Moza. Majlis jamuan makan bertemakan 'pot luck' berlansung dengan meriahnya.

Tahniah diucapkan kepada CC Moza, semoga terus cemerlang dalam melaksanakan amanah di tempat baru. Ibarat kata pepatah  "patah tumbuh hilang berganti" namun CC Moza.. jasamu sentiasa dihati. 

Buat CC Wan, selamat datang ke Bahagian Khidmat Pengurusan, ahli keluarga baru Zon Batu Gantung. 

Zon yang sentiasa ceria dan bersemangat. Untuk melihat gambar- gambar selebihnya..klik pautan ini yaaaaa..farewell CC Moza

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Facebook

 
Wavy Tail